velkommen til Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Ekstremitetssmerter

Ekstremitetssmerter (smerter i arme og hænder eller ben og fødder)

Ekstremitetssmerter, hvad end det er i arme/hænder eller ben/fødder, kan variere fra milde til alvorlige smerter. De kan skyldes forskellige faktorer som overbelastning, dårlig kropsholdning, skader, nerverodstryk eller underliggende medicinske tilstande.

Ekstremitetssmerter er ofte forbundet med funktionstab og nedsat livskvalitet, da de fleste dagligdags gøremål afhænger af mobiliteten af vores arme og ben. Funktionstabet starter ofte en ond cirkel, hvor tiltagende mindre aktivitet giver tiltagende smerter og udbredelse af symptomer. Smerter i ekstremiteterne kan have forskellige årsager. Derfor er det vigtigt med en grundig undersøgelse inden behandling.

Vores behandlingstilgang ved ektremitetssmerter

Vi starter med en grundig undersøgelse for at diagnosticere den specifikke årsag til dine smerter. Denne undersøgelse kan omfatte spørgsmål om din medicinske historie, en fysisk undersøgelse og eventuelt røntgenbilleder. Efterfølgende udarbejder vi en personlig behandlingsplan, der kan inkludere:

  • Kiropraktisk manipulationsbehandling: For at forbedre ledbevægelighed og reducere smerter.
  • Bløddelsbehandling: Til at afhjælpe spændinger i muskler og omliggende væv.
  • Øvelser og genoptræning: Vi instruerer i specifikke øvelser for at styrke ryggens muskler og forbedre fleksibiliteten.

Ud over behandling lægger vi stor vægt på forebyggelse. Vi giver vejledning om korrekt kropsholdning, ergonomi på arbejdspladsen og øvelser, du kan lave hjemme for at forhindre tilbagefald af smerterne.​

​Hvorfor vælge os?

Efter mange år i faget, har vi opnået en stor erfaring og ved hvad der skal til, for den rette behandling at bære frugt.

Mange års erfaring

Personalet hos Kiropraktisk Klinik Solrød ApS har mange års erfaring i branchen, og kan derfor give den rette behandling + Vi deltager løbende i efteruddannelse og holder os opdaterede ift. evidensbaseret behandling.

Vejleder

Vores opgave er at vejlede og behandle de mennesker som søger hjælp. Vi sætter en ære i at give god patiensuddannelse i øjenhøjde. 

Vi gør hvad der skal til

Vi gør intet halvhjertet. Hos os får du både behandling af muskler og led samt øvelsesterapi og vejledning. 

Vi er der for dig

Vi er opmærksomme på at psyke og smerter nogle gange kan arbejde sammen. Derfor er der ikke to behandlingsforløb der er ens.

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Der er togforbindelse 200m fra klinikken og gode parkeringsforhold. Der er båse med tidsbegrænset parkering og båse med fri parkering. Så husk at tjekke din p skive.​

Firmainfo

Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Solrød Center 36, 1. sal tv., 

2680 Solrød Strand

Find os på Google Maps

Telefon:  56 14 19 11

E-mail: kiro@kiro2680.dk

CVR: 29621497

Vi er medlem af:

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook: 

Her finder du os