velkommen til Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Nakkesmerter

Nakkesmerter

Nakkesmerter opstår i den øverste del af ryggen og kan variere fra milde til alvorlige smerter. De kan skyldes forskellige faktorer som overbelastning, dårlig kropsholdning, skader eller underliggende medicinske tilstande. Nakkeproblematikker kan give smerter i hoved, kæbe, skuldre og arme/hænder. Dertil kan spændthed i nakken give andre symptomer som tinnitus, svimmelhed, synsforstyrrelser mv.

Nakkesmerter, hvad end de er lokale eller stråler ud i skuldre/arme, kan give et kraftigt funktionstab og nedsat livskvalitet. Funktionstabet starter ofte en ond cirkel, hvor tiltagende mindre aktivitet giver tiltagende smerter og udbredelse af symptomer. Smerter fra nakken der stråler ud til skuldre/arme kan have forskellige årsager. Derfor er det vigtigt med en grundig undersøgelse inden behandling.

Nakkebehandling.

Kiropraktorens behandling af nakken er nok det område af kroppen, der klæber flest historier til. Gode og dårlige. Nogen elsker ”knækket” i nakken, andre frygter det. Nogen accepterer det, fordi de ved det hjælper. At løsne leddet gør ikke ondt, men hvis vævet omkring leddet er inflammeret, jo så er sandheden at det bestemt kan mærkes, men det er heldigvis hurtigt overstået.

Hvorfor skal nakken så ”knækkes”?

Jamen, det behøver den så sandelig heller ikke. Kiropraktoren har mange redskaber i værktøjskassen:

Blødvævsbehandling, triggerpunkt behandling, udstræk af muskler, og et lille redskab, der kaldes en aktivator. Og ofte udspringer nakkespændinger fra den øverste del af brystryggen og musklerne i skulderågene, og nakkespændingerne er blot en respons til spændingerne længere nede i ryggen.

Fortæl endelig kiropraktoren hvis du er bekymret for knækket i nakken. Kiropraktoren anvender i lige så høj grad anden type behandling:

·Ikke mindst vort yndlingsinstrument: Aktivator. Dette er et lille redskab, som kan bruges på alle led, også hænder og fødder, og på alle typer mennesker, også til små børn og spædbørn.

·Triggerpunkt terapi, som er en manuel massageterapi målrettet ømme punkter i musklerne.

·​Laser, som anvendes til at reducere hævelse og spændinger. Dette er fuldstændigt smertefrit.

·​Varmebehandling, til at blødgøre muskler.

Se herunder et lille filmklip hvor kun redskabet Aktivator bruges til at løsne led og muskler i nakken på klinikkens super sekretær, Lonnie:

​Hvorfor vælge os?

Efter mange år i faget, har vi opnået en stor erfaring og ved hvad der skal til, for den rette behandling at bære frugt.

Mange års erfaring

Personalet hos Kiropraktisk Klinik Solrød ApS har mange års erfaring i branchen, og kan derfor give den rette behandling + Vi deltager løbende i efteruddannelse og holder os opdaterede ift. evidensbaseret behandling.

Vejleder

Vores opgave er at vejlede og behandle de mennesker som søger hjælp. Vi sætter en ære i at give god patiensuddannelse i øjenhøjde. 

Vi gør hvad der skal til

Vi gør intet halvhjertet. Hos os får du både behandling af muskler og led samt øvelsesterapi og vejledning. 

Vi er der for dig

Vi er opmærksomme på at psyke og smerter nogle gange kan arbejde sammen. Derfor er der ikke to behandlingsforløb der er ens.

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Der er togforbindelse 200m fra klinikken og gode parkeringsforhold. Der er båse med tidsbegrænset parkering og båse med fri parkering. Så husk at tjekke din p skive.​

Firmainfo

Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Solrød Center 36, 1. sal tv., 

2680 Solrød Strand

Find os på Google Maps

Telefon:  56 14 19 11

E-mail: kiro@kiro2680.dk

CVR: 29621497

Vi er medlem af:

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook: 

Her finder du os