velkommen til Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Smerter i bryst/brystryg

Smerter i bryst/brystryg

Smerter i bryst/brystryg opstår i den midterste del af ryggen og kan variere fra milde til alvorlige smerter. De kan skyldes forskellige faktorer som overbelastning, dårlig kropsholdning, uhensigtsmæssigt respirationsmønster, skader eller underliggende medicinske tilstande.

Smerter i bryst/brystryg kan ligne smerter fra hjertet. Mange patienter, der har været udredt for hjertepatologi uden mistanke om hjertesygdom, kan have muskuloskeletale smerter uden at vide det. Er du i tvivl, er det vigtigt med en vurdering fra lægen INDEN du besøger klinikken.

Smerter i bryst/brystryg, hvad end de er lokale eller stråler ud i langs ribben, kan give et kraftigt funktionstab og nedsat livskvalitet. Funktionstabet starter ofte en ond cirkel, hvor tiltagende mindre aktivitet giver tiltagende smerter og udbredelse af symptomer. Smerter fra bryst/brystryg kan have forskellige årsager. Derfor er det vigtigt med en grundig undersøgelse inden behandling.

​Hvorfor vælge os?

Efter mange år i faget, har vi opnået en stor erfaring og ved hvad der skal til, for den rette behandling at bære frugt.

Mange års erfaring

Personalet hos Kiropraktisk Klinik Solrød ApS har mange års erfaring i branchen, og kan derfor give den rette behandling + Vi deltager løbende i efteruddannelse og holder os opdaterede ift. evidensbaseret behandling.

Vejleder

Vores opgave er at vejlede og behandle de mennesker som søger hjælp. Vi sætter en ære i at give god patiensuddannelse i øjenhøjde. 

Vi gør hvad der skal til

Vi gør intet halvhjertet. Hos os får du både behandling af muskler og led samt øvelsesterapi og vejledning. 

Vi er der for dig

Vi er opmærksomme på at psyke og smerter nogle gange kan arbejde sammen. Derfor er der ikke to behandlingsforløb der er ens.

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Der er togforbindelse 200m fra klinikken og gode parkeringsforhold. Der er båse med tidsbegrænset parkering og båse med fri parkering. Så husk at tjekke din p skive.​

Firmainfo

Kiropraktisk Klinik Solrød ApS

Solrød Center 36, 1. sal tv., 

2680 Solrød Strand

Find os på Google Maps

Telefon:  56 14 19 11

E-mail: kiro@kiro2680.dk

CVR: 29621497

Vi er medlem af:

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook: 

Her finder du os